Hvordan Xanax (Alprazolam) brukes til å behandle panikklidelse

Hvordan Xanax (Alprazolam) brukes til å behandle panikklidelser

Xanax, varemerkeravnet til Alprazolam, er en av de mest kjente og vanligvis foreskrevne medisiner for angst og panikkforstyrrelser.

Du kan kjøpe Xanax i vårt nettapotek uten resept

Hur Xanax (Alprazolam) används för att behandla panikstörning

Hva er xanax?

Xanax er et stoff mot angst som tilhører en gruppe medikamenter som kalles benzodiazepiner. Disse stoffene kalles også beroligende midler på grunn av deres beroligende og beroligende effekter. Andre vanlige foreskrevne benzodiazepiner inkluderer Klonopin (clonazepam), valium (diazepam) og Ativan (Lorazepam). Xanax kan bidra til å redusere alvorlighetsgraden av angst og panikkanfall.

Xanax brukes hovedsakelig til behandling av panikklidelse (med eller uten agorafobi) og brukes også til behandling av andre angstlidelser, inkludert generalisert angstlidelse og sosial angstlidelse.

Xanax kan også foreskrives for å håndtere angst på andre forhold som depressive og bipolare lidelser.

Hvordan Xanax behandler panikkforstyrrelser

Som andre benzodiazepiner påvirker xanax-reseptorer for gamma aminobutyrsyre (GABA) en nevrotransmitter i hjernen som er involvert i søvnregulering, avslapning og angst. og overspenning mens du skaper en beroligende eller avslappende effekt. Depresjon av CNS hjelper også med å lindre følelser av angst og redusere alvorlighetsgraden av panikkanfall.

Xanax absorberes raskt i blodet og produserer vanligvis hurtigvirkende resultater, som fremkaller følelser av ro og raskt reduserer symptomene på panikklidelse. Xanax har en kort halveringstid, noe som betyr at det raskt kommer inn og ut av systemet ditt. Dette har fordelene og ulempene, inkludert det faktum at du må ta det ofte, og det kan føre til opp og ned i angstkontroll i noen mennesker.

Bivirkninger av Xanax

Noen av de vanligste bivirkningene av xanax inkluderer:

Forvirring
Svimmelhet og svimmelhet
Døsighet
Tørr mun.
Mangel på koordinering eller unsteadiness
Minne skade
Utydelig tale

Potensialet for xanax avhengig

Som kontrollerte stoffer, har alle benzodiazepiner, inkludert Xanax, potensialet til å forårsake fysisk og følelsesmessig avhengig og kan misbrukes. Det kan være vanskelig å avbryte Xanax hvis en avhengighet av stoffet er utviklet, som en person kan oppleve tilbaketrekkingssymptomer.

Noen typiske tilbaketrekkingssymptomer inkluderer:

  • Konsentrasjonsproblemer
  • Utmattelse
  • Trenesmerte
  • Søvnforstyrrelser
  • Spenning
  • Rystelser

For å minimere risikoen for avhengig, blir Xanax ofte foreskrevet i en begrenset periode. Legen din kan regulere oppskriften din ved å bare gi en viss mengde stoff, slik at tilstanden din regelmessig kan evalueres før du fortsetter med xanax. Aldri øke eller redusere dosen uten først å konsultere legen din. For å forhindre abstinenssymptomet, kan legen din gradvis redusere dosen din.

 

Gratis frakt over hele verden

På alle bestillinger over € 200

Leveringsgaranti

Vi sender om bestillingen din hvis den er ufullstendig / ikke ankommer

Trusted levering selskap

Dine produkter leveres via internasjonal registrert post

100% sikker utsjekking

PayPal / MasterCard / Visa